Salus gallexier kruidenformule met artisjok

18,50 (incl. BTW)

Na een snelle of zware maaltijd ook zo’n opgeblazen gevoel ? Gallexier van Salus helpt je een goede spijsvertering behouden.

Dit kruidenelixer met artisjokkenbitter ondersteunt de reinigende werking van de lever die een belangrijke rol speelt in de vetstofwisseling. Deze produceert dagelijks zo’n halve liter gal dat je nodig hebt voor de goede vertering van vetten.

Inhoud : 250ml

3 op voorraad

Salus gallexier elixir voor een goede spijsvertering | Natuurwinkeltje Margriet
Salus gallexier kruidenformule met artisjok 18,50 (incl. BTW)

>>>>   Gratis levering vanaf 75,01 eur (incl BTW)   <<<<

Betaal veilig met

logo's betaalmiddelen | Natuurwinkeltje Margriet

Salus gallexier elixir voor een goede spijsvertering | Natuurwinkeltje Margriet
Salus gallexier kruidenformule met artisjok
18,50 (incl. BTW)

  Waarmee kunnen we jou helpen* ?

  Voornaam* :

  Achternaam :

  E-mailadres* :

  Telefoonnummer (we bellen je alleen op als we nog vragen hebben) :

   

  Ter info : de invulvelden met een * zijn noodzakelijke velden. Bovendien gebruiken we de informatie in dit formulier uitsluitend om je te helpen bij je vraag. De gegevens worden dus niet voor andere doeleinden gebruikt. Wens je méér te lezen over hoe wij je privacy respecteren, lees dan zeker ons privacy beleid.

  Belangrijk! Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Raadpleeg bij gebruik je arts, vooral wanneer je wordt behandeld voor een medische aandoening of zwanger bent. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden en hou het product buiten het bereik van kinderen jonger dan 12 jaar. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

  Hoeveel Salus gallexier innemen ?

  Neem 20 à 40 ml in voor de maaltijd om de eetlust op te wekken. Neem eenzelfde hoeveelheid in na de maaltijd om de vertering te ondersteunen.

  Hoeveel Salus gallexier moet je innemen | Natuurwinkeltje Margriet

  Extra informatie

  Producteigenschappen

  vegetarisch, zonder alcohol, zonder bewaarmiddelen, zonder kleurstoffen

  Ingrediënten

  Waterige plantaardig extract (75 %) van artisjokblad (Cynara scolymus), paardenbloemblad (Taraxacum officinale), gentiaanwortel (Gentiana lutea), kurkumawortel (Curcuma longa), duizendblad (Achillea millefolium), gemberwortel (Zingiber officinale), kamillebloem (Matricaria recutita), venkelvrucht (Foeniculum vulgare), sinaasappelschil (Citrus aurantium), gezegende distel (Cnicus benedictus), waterdrieblad (Menyanthes trifoliata), kardemomvrucht (Elettaria cardamomum). Fructosesiroop