Rowland Formule 300tabl

89,00 (incl. BTW)

Roland Formule is een voedingssupplement op basis van méér dan 30 verschillende natuurlijke voedingscomponenten dat ons lichaam moet voorzien van alle noodzakelijke voedingsstoffen om aderverkalking (ook wel atherosclerose genoemd) tegen te gaan.

Méér info : zie lager

5 op voorraad

Rowland Formule bloedvatenreiniging 300 tabletten | Natuurwinkeltje Margriet
Rowland Formule 300tabl 89,00 (incl. BTW)

>>>>   Gratis levering vanaf 75,01 eur (incl BTW)   <<<<

Betaal veilig met

logo's betaalmiddelen | Natuurwinkeltje Margriet

Rowland Formule bloedvatenreiniging 300 tabletten | Natuurwinkeltje Margriet
Rowland Formule 300tabl
89,00 (incl. BTW)

  Waarmee kunnen we jou helpen* ?

  Voornaam* :

  Achternaam :

  E-mailadres* :

  Telefoonnummer (we bellen je alleen op als we nog vragen hebben) :

   

  Ter info : de invulvelden met een * zijn noodzakelijke velden. Bovendien gebruiken we de informatie in dit formulier uitsluitend om je te helpen bij je vraag. De gegevens worden dus niet voor andere doeleinden gebruikt. Wens je méér te lezen over hoe wij je privacy respecteren, lees dan zeker ons privacy beleid.

  Belangrijk! Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Raadpleeg bij gebruik je arts, vooral wanneer je wordt behandeld voor een medische aandoening of zwanger bent. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden en hou het product buiten het bereik van kinderen jonger dan 12 jaar. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

  Aderverkalking

  Bloedvaten zijn cruciaal in het transport van bloed doorheen het menselijke lichaam. Waar de slagaders (arteriën) zorgen voor zuurstofrijk bloedtoevoer van het hart naar de organen, zorgen de aders (venen) ervoor dat zuurstofarm bloed terug naar het hart wordt vervoerd.
  bladaders | Natuurwinkeltje Margriet

  Het onderhoud van deze bloedvaten is dus van levensbelang. Nu heeft ons lichaam van nature uit het vermogen om zichzelf te reinigen, maar onze moderne levensstijl zorgt er vaak voor dat cholesterol, kalk en ontstekingscellen ontstaan in de wand van de aderen. Deze afzetting van vet en afvalstoffen op de wanden van de bloedvaten noemt men ‘plaques’.

  De ‘plaques’ maken dat de arteriën (slagaders) dikker en minder elastisch worden waardoor er vernauwingen kunnen ontstaan. Dit noemt men de (slag)aderverkalking. Hierdoor kunnen spieren en organen te weinig bloed en zuurstof krijgen met, in het slechtste geval, levensbedreigende gevolgen. Een gezonde levensstijl en waakzaamheid zijn dus steeds aan de orde.

  Rowland Formule

  Ons lichaam heeft van nature uit dus een immuunsysteem dat ons helpt bij het reinigen van onze bloedvaten. Niettemin verdraagt ons lichaam ook af en toe extra hulp door het te voorzien van de nodige stoffen. Op die manier versterken we ons vermogen tot zelfgenezing.

  Rowland Formule, vaak in combinatie met een aangepast dieet, kan daarbij een belangrijke rol spelen. Als voedingssupplement bevat het méér dan 30 verschillende voedingscomponenten (vitamines, mineralen, aminozuren,…) die bijdragen aan het reinigingsproces van het lichaam met normale bloedwaarden, cholesterolwaarden en vetzuren als gunstig gevolg.

  De Rowland Formule is volstrekt gemaakt van natuurlijke en biologische producten. Het bevat geen smaken of kleuren.

  Rowland formule | Natuurwinkeltje Margriet

  Aandachtspunten

  • Laat niet na je arts aan te spreken of in te lichten over het gebruik van Rowland Formule
  • Bij zwangerschap, borstvoeding, als je gelijktijdig medicatie tegen diabetes neemt of nierdialysepatient is, kun je best voorafgaand je arts raadplegen
  • Af te raden aan personen die aan astma lijden of allergisch zijn voor bijenproducten
  • Buiten het bereik van jonge kinderen houden
  • De urine zal geel kleuren bij het nemen van Rowland Formule

  Ingrediënten

  Vitamine C (ascorbinezuur), Choline (choline bitartraat), Microkristallijne cellulose (E460 : verdikkingsmiddel), Kalium (kalium chloride), Magnesium (magnesium oxide), L-cysteïne hydrochloride, Calcium (calcium carbonaat), Vitamine E (d-alpha-tocoferol-succinaat), Magnesiumstearaat (E572 : anti-klontermiddel), Vitamine B5 (d-calcium pantothenaat), Zink gluconaat), Vitamine B6 (pyridoxine hydrochloride), Vitamine B1 (thiamine hydrochloride), Betaïne hydrochloride, Bioflavonoïden (citrus), Vitamine A (retinol palmitaat), Vitamine B3 (niacine + niacinamide), Mangaan (mangaan gluconaat), Siliciumdioxide (E551 : anti-klontermiddel), Selenium (L-selenomethionine), Inositol, Vitamine B2 (riboflavine), Vitamine D3 (cholecalciferol), Vitamine B12 (cyanocobalamine), Vitamine H (biotine), Chroom (chromium picolinaat), Vitamine M (foliumzuur), Jodium (kaliumiodide)