Mannavital curcuma platinum capsules

63,79 (incl. BTW)

Mannavital Curcuma Platinum capsules zijn een krachtige toevoeging aan je welzijnsroutine. Verrijkt met hoogwaardig curcumine-extract, bieden deze capsules krachtige ontstekingsremmende en antioxidante eigenschappen, die kunnen bijdragen aan het behoud van soepele gewrichten en algemene vitaliteit.

Voeg deze kurkuma capsules dus toe aan je dagelijkse routine voor een natuurlijke boost en ondersteuning van je algehele gezondheid.

Inhoud: 180 capsules

Méér info: zie lager

4 op voorraad

Mannavital curcuma capsules met krachtige ontstekingsremmende en antioxidante eigenschappen | Natuurwinkeltje Margriet
Mannavital curcuma platinum capsules 63,79 (incl. BTW)

>>>>   Gratis levering vanaf 75,01 eur (incl BTW)   <<<<

Betaal veilig met

logo's betaalmiddelen | Natuurwinkeltje Margriet

Belangrijk! Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Raadpleeg bij gebruik je arts, vooral wanneer je wordt behandeld voor een medische aandoening of zwanger bent. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden en hou het product buiten het bereik van kinderen jonger dan 12 jaar. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Wat is Kurkuma ?

Kurkuma, ook wel bekend als geelwortel, is een natuurlijk kruid afkomstig uit de gemberfamilie. Met z’n felgele kleur wordt het veel gebruikt in de keuken als smaakmaker en in de traditionele geneeskunde. De werkzame stof in kurkuma is curcumine en heeft krachtige antioxidante en ontstekingsremmende eigenschappen.

Mannavital kurkuma capsules is goed voor | Natuurwinkeltje Margriet

Curcumine, waar is het goed voor ?

Gekenmerkt door zijn ontstekingsremmende, antioxidant- en antibacteriële eigenschappen, wordt kurkuma traditioneel gebruikt om de spijsvertering te bevorderen, gewrichtspijn te verlichten, wonden te genezen, de levergezondheid te ondersteunen en als algemene versterking van het immuunsysteem. In sommige culturen wordt het bovendien ook toegepast als natuurlijk middel tegen diverse aandoeningen, waaronder huidaandoeningen, ademhalingsproblemen en spijsverteringsklachten.

!!! We willen je echter meegeven dat de traditionele toepassingen van kurkuma niet altijd wetenschappelijk zijn bewezen. Raadpleeg daarom best altijd een professionele zorgverlener voor medisch advies. Méér info ter hoogte van de gebruiksaanwijzing.

Toch ook even meegeven. Kurkuma poeder is heerlijk om te verwerken in gerechten, maar heeft op zich vaak geen heilzaam effect. Reden: de concentratie curcumine is vaak te laag om te genieten van de geneeskrachtige eigenschap in tegenstelling tot de capsules die een geconcentreerde dosis curcumine bevatten.

Gebruiksaanwijzing ?

Je kan best 1 à 3 maal per dag een capsule innemen. Let wel:
  • Niet gebruiken bij obstructie van de galwegen
  • Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik met:
    • Anticoagulantia (bloedverdunners)
    • Combinatie met andere medicijnen (ontstekingsremmers, medicijnen in de strijd tegen kanker,…)

Extra informatie

Producteigenschappen

glutenvrij, lactosevrij, veganistisch, zonder toegevoegde suikers

Ingrediënten

Een capsule mannavital curcuma platinum bevat 500 mg Curcuminefytosoom (MERIVA®), gestandaardiseerd op 100 mg curcumine, met 200 mg fosfatidylcholine uit zonnebloemlecithine.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mannavital curcuma platinum capsules” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *