Achter d’ Hoven 11, 2990 Wuustwezel

Wat vooraf ging

Op 25 september 1963 ben ik geboren, als jongste van vier, een nakomertje, binnen een fijn gezin wonende aan de rand van Brussel.

Al snel bleek dat een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is. Dokters en verpleging zorgden ervoor dat ik, na ingewikkelde darmoperaties, de kans kreeg om te worden wie en wat ik nu ben.

Reeds op jonge leeftijd zocht ik, uit onze gigantische huisbibliotheek alle boeken over planten en kruiden uit.

Margriet prille uitbaatster van haar winkeltje | Natuurwinkeltje Margriet
Mijn studies Herborist

Later als moeder en onthaalmoeder, maakte ik mijn eigen zalfjes voor kleine en grotere pijntjes, met kruiden gekweekt uit eigen tuin.

Ik bezocht regelmatig het plaatselijke natuurwinkeltje waar ik op slag gelukkig werd van de heerlijke geur van kruiden.

Na enkele jaren gewerkt te hebben in een champignonkwekerij en tijdens een lange herstelperiode, kwam ik in aanraking met klankschalen, reiki, edelstenen en allerlei natuurlijke aanvullingen voor een goede gezondheid. Ik volgde een cursus bachbloesems en een opleiding herborist, nog steeds gewoon uit interesse.

De effectieve start

In 2006 vernam ik dat ‘t natuurwinkeltje een overnemer zocht. Echt iets voor mij, maar zo veel twijfels. Op de avond dat ik echt de beslissing moest nemen, en alles aan het wikken en wegen was, hoorde ik plots een tik op het raam… een uil. Hij zat op mijn vensterbank, keek mij aan en… dit was een teken, een wijze beslissing moest genomen worden. Zo werd Natuurwinkeltje Margriet geboren.

Elke dag leer ik nog meer, niet alleen uit opleiding, maar vooral door het luisteren naar mijn klanten, hun ervaringen en opzoekingswerk.

Ter info : foto hiernaast = voormalig gebouw Natuurwinkeltje Margriet in Wuustwezel

De comptoir van Natuurwinkeltje Margriet in Wuustwezel
Natuurlijke verzorgingsmiddelen bij Natuurwinkeltje Margriet in Wuustwezel
Enkele voedingssupplementen bij Natuurwinkeltje Margriet in Wuustwezel
Gratis verzending!

Vanaf 75eur (in BE; incl btw).
Méér info over de verzendkosten.

14 dagen retourrecht

 

Veilige betaling

Paypal / Mastercard / Visa / Bancontact