Mannavital salvestrol platinum capsules

79,00 (incl. BTW)

Mannavital Salvestrol Platinum is een voedingssupplement dat een krachtige combinatie biedt van natuurlijke antioxidanten. Hierdoor zou het de algehele gezondheid en welzijn kunnen ondersteunen.

2 capsules per dag of 4000 salvestrolpunten bevatten meer dan 40 maal de hoeveelheid salvestrolen uit een dagelijkse gezonde voeding met voldoende biologische groenten en fruit.

Inhoud: 60 capsules

Méér info: zie lager + minimale voorraad in winkel.

1 op voorraad

Mannavital salvestrol platinum capsules | Natuurwinkeltje Margriet
Mannavital salvestrol platinum capsules 79,00 (incl. BTW)

>>>>   Gratis levering vanaf 75,01 eur (incl BTW)   <<<<

Betaal veilig met

logo's betaalmiddelen | Natuurwinkeltje Margriet

Belangrijk! Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Raadpleeg bij gebruik je arts, vooral wanneer je wordt behandeld voor een medische aandoening of zwanger bent. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden en hou het product buiten het bereik van kinderen jonger dan 12 jaar. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Wat zijn Salvestrolen ?

Salvestrolen zijn een groep natuurlijke fytonutriënten (fytochemicaliën). Dit zijn ‘bioactieve stoffen’ die uitsluitend in plantaardige voeding voorkomen: bepaalde groenten, fruit, granen, noten, specerijen en kruiden. Het zijn op zich geen voedingsstoffen zoals vitaminen of mineralen maar dienen vaak als beschermende mechanismen voor planten tegen ziekten, schadelijke micro-organismen, UV-straling en andere bedreigingen. In dat opzicht kunnen ze eventueel ook gunstige effecten hebben op de gezondheid van mensen.

Mannavital Salvestrol wat zijn salvestrolen | Natuurwinkeltje Margriet

Waar is het goed voor ?

Fytonutriënten vallen onder de groep micronutriënten en worden bestempeld als niet-essentiële voedingsstoffen omdat ze ons op zichzelf geen energie geven. Wat doen ze dan wel? Ze helpen ons bij de ondersteuning van de vele chemische reacties in ons lichaam met betrekking tot ons metabolisme. Maar ze dragen ook aanzienlijk bij aan de ontstekingsremmende processen in het lichaam.

Fytonutriënten kunnen in dat opzicht verschillende gunstige effecten hebben op de gezondheid van mensen:

  • Veel fytonutriënten, zoals flavonoïden en carotenoïden, fungeren als antioxidanten en helpen vrije radicalen te neutraliseren
  • Sommige fytonutriënten hebben ontstekingsremmende eigenschappen
  • Bepaalde fytonutriënten, zoals allicine in knoflook, kunnen het immuunsysteem versterken en de weerstand tegen infecties vergroten
  • Fyto-oestrogenen zijn fytonutriënten die kunnen helpen bij het handhaven van een gezonde hormonale balans
  • Sommige fytonutriënten, zoals vezels in groenten en fruit, kunnen de spijsvertering bevorderen en helpen bij een gezonde darmfunctie

Even samenvatten. Een gevarieerd dieet is cruciaal in onze dagelijkse voeding. Verschillende soorten groenten, fruit, noten, zaden en kruiden zijn belangrijk en kunnen een waardevolle aanvulling zijn op een gezonde levensstijl en zo bijdragen aan het behoud van je algehele gezondheid en het verminderen van het risico op verschillende ziekten.

Gebruiksaanwijzing ?

Neem 2 capsules Salvestrol per dag of zoals geadviseerd.

Let wel, niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar.

Extra informatie

Producteigenschappen

glutenvrij, lactosevrij, veganistisch, zonder toegevoegde suikers

Ingrediënten

Een doosje Mannavital Salvestrol Platinum capsules bevat 2000 salvestrolpunten (per capsule) van bijzondere extracten van citrusvruchtenschillen, druivenpitten en kabocha pompoen en vertegenwoordigen een concentraat aan salvestrolen: 450 mg fruitcomplex met gemengde salvestrolen, aangeleverd door 300 mg gemengde citrusbioflavonoïden (Citrus spp.), 75 mg druifextract (Vitis vinifera), 75 mg pompoenextract (Cucurbita maxima). 2 capsules per dag verstrekken je dus 4000 salvestrolpunten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mannavital salvestrol platinum capsules” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *