Jacob Hooy Zweedse kruidenbitter

20,20 (incl. BTW)

Geen zin om zelf je Zweedse kruidenbitter te maken, dan kun je simpelweg dit kant-en-klaar Zweedse kruidenbitter van Jacob Hooy in huis halen. Het is gebaseerd op het recept van Maria Treben en gemaakt van 11 verschillende kruiden. Zweedse kruidenbitter staat bekend om zijn zuiverende werking en helpt je overtollige stofwisseling afvalproducten op te ruimen door onze lever, nieren en darmen aan het werk te zetten.

Uitverkocht

>>>>   Gratis levering vanaf 75,01 eur (incl BTW)   <<<<

Betaal veilig met

logo's betaalmiddelen | Natuurwinkeltje Margriet

Jacob Hooy Zweedse kruidenbitter | Natuurwinkeltje Margriet
Jacob Hooy Zweedse kruidenbitter
20,20 (incl. BTW)

  Waarmee kunnen we jou helpen* ?

  Voornaam* :

  Achternaam :

  E-mailadres* :

  Telefoonnummer (we bellen je alleen op als we nog vragen hebben) :

   

  Ter info : de invulvelden met een * zijn noodzakelijke velden. Bovendien gebruiken we de informatie in dit formulier uitsluitend om je te helpen bij je vraag. De gegevens worden dus niet voor andere doeleinden gebruikt. Wens je méér te lezen over hoe wij je privacy respecteren, lees dan zeker ons privacy beleid.

  Belangrijk! Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Raadpleeg bij gebruik je arts, vooral wanneer je wordt behandeld voor een medische aandoening of zwanger bent. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden en hou het product buiten het bereik van kinderen jonger dan 12 jaar. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

  Gebruiksaanwijzing

  • Voor inwendig gebruik: 3x daags 1 theelepel opgelost in 25 ml water.
  • Voor uitwendig gebruik: goed watten doordrenken met het Zweedse kruidenbitter en deze vervolgens op de te behandelen plaats leggen. Dek af met plastic, doe er een verband omheen en laat ongeveer 4 uur inwerken. Indien er huidirritatie optreedt, dan de procedure inkorten en na afloop de huid insmeren met Jacob Hooy Goudsbloemzalf of poederen met wat babypoeder.
  Kruiden voor kruidenbitter Jacob Hooy | Natuurwinkeltje Margriet

  Ingrediënten

  Ethanol 38%, sennablad, manna, grote engelwortel, kamfer, Venetiaanse theriak*, rabarberwortel, zitterwortel, mirre, zilverdistel en saffraan.

  (*) Venetiaanse theriak : engelwortel, valeriaan, kaneel, zitterwortel, kardamomzaad en mirre.