Marval & Vincent Zweedse kruiden Elexir

20,20 (incl. BTW)

Dit elexir dat wordt omschreven als een natuurlijke bloedzuiveraar die overtollige afvalstoffen opruimt door de lever, nieren en darmen te stimuleren wordt gemaakt op basis van Zweedse kruiden volgens een klassiek recept van Dr. Samst. Het is dankzij de opname van deze kruidenformule in haar boek “Gezondheid uit de apotheek van God” van Maria Treben dat het wereldvermaard is geworden.

Het Zweedse kruiden elexir is het resultaat van gedurende 2 à 3 weken Zweedse kruiden te laten trekken in alcohol (jenever of brandewijn) van minstens 38°. Het bereikte kruidenbitter, vanzelfsprekend bitter van smaak, heeft een heilzame, sterk zuiverende werking.

5 op voorraad

Samst Zweedse kruiden elexir voor het maken van kruidenbitter volgens het recept van Maria Treben | Natuurwinkeltje Margriet
Marval & Vincent Zweedse kruiden Elexir 20,20 (incl. BTW)

>>>>   Gratis levering vanaf 75,01 eur (incl BTW)   <<<<

Betaal veilig met

logo's betaalmiddelen | Natuurwinkeltje Margriet

Belangrijk! Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Raadpleeg bij gebruik je arts, vooral wanneer je wordt behandeld voor een medische aandoening of zwanger bent. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden en hou het product buiten het bereik van kinderen jonger dan 12 jaar. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Basis voor kruidenbitter

Méér informatie over Zweeds kruidenbitter kun je terugvinden op de pagina Zweedse kruiden van Nickolas Baele. Je vindt er meer informatie terug over de geschiedenis, de samenstelling, de verscheidene toepassingsgebieden (zowel inwendig als uitwendig) en misschien ook interessant voor je, de manier hoe je dit zelf kan bereiden.

Maar heb je geen zin om enkele weken te wachten of om het brouwsel dagelijks enkele keren goed te doorschudden, dan biedt dit Zweeds kruiden elexir van Marval & Vincent de ideale oplossing voor je!

Samenstelling voor Samst Zweedse kruidenbitter elexir | Natuurwinkeltje Margriet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Marval & Vincent Zweedse kruiden Elexir” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *