Jia Wei Ginseng care serum plus

22,95 (incl. BTW)

Deze Ginseng Care Serum biedt extra ondersteuning aan het herstellend vermogen van je huid en in het bijzonder op die plaatsen van je lichaam waar 2 huiddelen op elkaar drukken of over elkaar wrijven.

Dit serum, dat overwegend als aanvulling op de (reguliere) dag- en nachtcrèmes wordt gebruikt, is in wezen een dunne substantie dat héél snel je huid intrekt en, omwille van zijn specifieke toepassing, bijzonder veel gerichte werkstoffen bevat. Het geeft een extra boost aan je huid daar waar nodig.

Inhoud : 200 ml

(1 klantbeoordeling)

9 op voorraad

Jia Wei Ginseng serum care plus huidherstelling geplooide huidlaag | Natuurwinkeltje Margriet
Jia Wei Ginseng care serum plus 22,95 (incl. BTW)

>>>>   Gratis levering vanaf 75,01 eur (incl BTW)   <<<<

Betaal veilig met

logo's betaalmiddelen | Natuurwinkeltje Margriet

Ingrediënten

Koreaanse Ginseng, citroen- en melkzuur, Hyaluron, rijstkiemolie & calendula

1 beoordeling voor Jia Wei Ginseng care serum plus

  1. Luc Vlaemynck

    Beste, heb het in huis, het is een niet vette crème. Ik dacht het op het gezicht gebruikt kon, wie weet hebben anderen geen negatieve ervaringen omdat ja we allemaal anders zijn. In ieder geval is de crème lang genoeg getest. Zo ook in verhouding reguliere andere dag crème’s. De Jia Wei Care serum plus met ginseng (200ml) heeft een negatieve effect op het gezicht, namelijk het veroorzaakt huidschilfers. Het heeft lang geduurd vooraleer de serum plus als schuldige kon worden aangeduid. Gestopt met de crème en gewoon Nivea of ander reguliere vochtige crème heeft de huid van het gezicht hersteld. Is jammer want Ginseng neem ik in pilvorm dagelijks en ik wil hierbij geloven het een heilzame werking heeft. Ik heb heel wat 200 ml aangeschaft omdat ik dacht een super crème in huis te hebben. Afsluitende zal het een werking hebben voor rode huid in de plooien en dergelijke doch mijn vaststelling zeker niet voor de huid van het gelaat.

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *