Marma stuifmeelkorrels

10,25 (incl. BTW)

Stuifmeel (pollen) dat wordt verzameld en bewerkt door bijen tot stuifmeelkorrels hebben een hoog gehalte aan koolhydraten. Hierdoor vormen ze een opmerkelijke bron van energie voor de werkbijen.

Diezelfde stuifmeelkorrels bevatten veel proteïnen die onmisbaar zijn bij de constructie en groei van spieren en botten in het menselijk lichaam. Ze geven ons kracht en energie en zorgen ervoor dat we de brandstoffen en bouwstoffen goed kunnen opnemen.

Omdat stuifmeel zo voedzaam is, zou het ook de eetlust met 20 procent afremmen waardoor het meteen ook een prima hulpmiddel kan zijn bij het afslanken.

Inhoud : 200 gr

10 op voorraad

Marma stuifmeelkorrels | Natuurwinkeltje Margriet
Marma stuifmeelkorrels 10,25 (incl. BTW)

>>>>   Gratis levering vanaf 75,01 eur (incl BTW)   <<<<

Betaal veilig met

logo's betaalmiddelen | Natuurwinkeltje Margriet

Belangrijk! Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Raadpleeg bij gebruik je arts, vooral wanneer je wordt behandeld voor een medische aandoening of zwanger bent. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden en hou het product buiten het bereik van kinderen jonger dan 12 jaar. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Wanneer best stuifmeelkorrels innemen ?

Stuifmeelkorrels neem je bij voorkeur op een nuchtere maag in. Zo’n 2 koffielepels volstaan. Indien gewenst kun je ze samen met wat yoghurt, honing of fruitsap innemen maar vermijd best van op de korrels te kauwen want ze kunnen een bittere smaak afgeven.

Wanneer best stuifmeelkorrels innemen | Natuurwinkeltje Margriet

Ingrediënten

Stuifmeelpollen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Marma stuifmeelkorrels” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *