Horizon hazelnoot rozijnenpasta

7,85 (incl. BTW)

De Horizon hazelnoot rozijnenpasta is een gezonde notenpasta voor ieder moment van de dag ! Deze biologische notenpasta op basis van geroosterde en gemalen hazelnoot met rozijnen is héérlijk op je brood, crackers, beschuit of andere.

Inhoud : 350 gr

5 op voorraad

Horizon hazelnoten & rozijnen pasta biologisch | Natuurwinkeltje Margriet
Horizon hazelnoot rozijnenpasta 7,85 (incl. BTW)

>>>>   Gratis levering vanaf 75,01 eur (incl BTW)   <<<<

Betaal veilig met

logo's betaalmiddelen | Natuurwinkeltje Margriet

Horizon hazelnoten & rozijnen pasta biologisch | Natuurwinkeltje Margriet
Horizon hazelnoot rozijnenpasta
7,85 (incl. BTW)

  Waarmee kunnen we jou helpen* ?

  Voornaam* :

  Achternaam :

  E-mailadres* :

  Telefoonnummer (we bellen je alleen op als we nog vragen hebben) :

   

  Ter info : de invulvelden met een * zijn noodzakelijke velden. Bovendien gebruiken we de informatie in dit formulier uitsluitend om je te helpen bij je vraag. De gegevens worden dus niet voor andere doeleinden gebruikt. Wens je méér te lezen over hoe wij je privacy respecteren, lees dan zeker ons privacy beleid.

  Wat zijn de notenpasta's van Horizon Natuurvoeding ?

  De notenpasta’s van Horizon zijn gemaakt van biologische pinda’s, noten en zaden. Het productieproces bestaat uit volgende opeenvolgende stappen : roosteren, eventueel mengen, malen en afvullen.

  Horizon biedt een compleet assortiment biologische noten, zuidvruchten en zaden. Er zijn een veertigtal soorten, verkrijgbaar in verpakkingen van 50 g tot 1000 g. Horizon biologische noten, zuidvruchten en zaden zijn verkrijgbaar in natuurvoedings-winkels en andere speciaalzaken in Nederland en België. Alle Horizon noten, zuidvruchten en zaden zijn voorzien van het Europees biologisch keurmerk. Controle vindt plaats volgens Verordening (EG) Nr. 834/2007.

  Horizon Natuurvoeding is gespecialiseerd in het produceren van biologische notenpasta’s en de import van biologische noten, zuidvruchten en zaden. Alle Horizon notenpasta’s dragen dan ook het Europees biologisch keurmerk. Om de kwaliteit te waarborgen koopt men bijna alle grondstoffen direct in het land van oorsprong en meestal rechtstreeks van boeren en verwerkers met wie ze reeds jarenlang samenwerken.

  Horizon Natuurvoeding is tot slot één van de initiatiefnemers van de Good Food Foundation, een stichting die zich bezig houdt met het opzetten, stimuleren en beheren van biologische landbouwprojecten.

  Extra informatie

  Producteigenschappen

  biologisch, glutenvrij, lactosevrij, veganistisch, vegetarisch

  Ingrediënten

  • geroosterde biologische hazelnoten (90%)
  • biologische rozijnen (10%)