A.Vogel Molkosan

7,7021,30 (incl. BTW)

Molkosan van A.Vogel is een 100% natuurlijke verfrissende dorstlesser, bereid uit gezuiverde en geconcentreerde melkwei van verse Zwitserse alpenmelk, met een zeer gunstige invloed op de spijsvertering, vetverbranding, darmflora en de huid. Bovendien bevordert het een vlotte stoelgang.

De Molkosan fruit van A.Vogel combineert de traditionele Molkosan in combinatie met granaatappel, aroniabes en stevia en zorgt voor een frisse drank met een milde, zoetzure fruitsmaak.

Méér uitleg : zie lager productomschrijving

Inhoud : 200 ml / 500 ml / 1000 ml / 500 ml fruit

Fles van 200 ml AVogel Molkosan melkzuur | Natuurwinkeltje Margriet
A.Vogel Molkosan 7,7021,30 (incl. BTW)

>>>>   Gratis levering vanaf 75,01 eur (incl BTW)   <<<<

Betaal veilig met

logo's betaalmiddelen | Natuurwinkeltje Margriet

Belangrijk! Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Raadpleeg bij gebruik je arts, vooral wanneer je wordt behandeld voor een medische aandoening of zwanger bent. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden en hou het product buiten het bereik van kinderen jonger dan 12 jaar. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Extra woordje uitleg over Molkosan

Molkosan is een product dat werd ontwikkeld door Dr Vogel samen met enkele Zwitserse wetenschappers. De basis ervan wordt gevormd door de melkwei afkomstig van verse Zwitserse alpenmelk.

Melkwei is dan weer een bijproduct dat wordt gemaakt voor de productie van kazen. Deze vloeistof bestaat voor 94% uit water. Daarnaast bevat het vitamine B1 en vitamine B6, kalium, calcium, melkzuur en bijna geen vet. Het natuurlijke melkzuur versnelt de spijsvertering en draagt ertoe bij dat je minder trek heb in een tussendoortje.

Kortom, Molkosan van A. Vogel versnelt de spijsvertering, verbrandt sneller vet, werkt zuiverend, verbetert je darmflora en is erg goed voor je huid.

Een woordje uitleg over Molkosan van AVogel | Natuurwinkeltje Margriet

Hoe Molkosan gebruiken ?

Heel eenvoudig, voeg 1 à 2 eetlepels Molkosan toe aan een glas mineraalwater of fruitsap. Drink het steeds bij of na je maaltijd en voeg er desgewenst wat honing aan toe om op smaak te brengen. Gebruik het minimaal 10 dagen na elkaar (maar Molkosan kan evenzeer langdurig worden gebruikt).

Tot slot, kun je Molkosan ook gewoon toevoegen aan je kom met yoghurt & muesli.

Andere toepassingen Molkosan

Klantenervaringen geven aan dat je Molkosan nog voor andere doeleinden kan toepassen :

  • Om de mond te spoelen tegen aften
  • Als ontsmettingsmiddel (verdund te gebruiken) bij een wonde; je dopt het kompress in molkosan, op de wonde leggen en laten zuiveren
  • Molkosan als vinaigrette in plaats van azijn

Extra informatie

Producteigenschappen

lactosevrij, zonder zuiker

Variant

Molkosan 200 ml, Molkosan 500 ml, Molkosan 1000 ml, Molkosan fruit 500 ml

Ingrediënten

A.Vogel Molkosan original
Gefermenteerde melkweiconcentraat (gemaakt van melk) van Zwitserse origine, natuurlijke aroma. Melkwei is vrijwel vetvrij en bevat calcium, mineralen, vitamine B1 en B6, melkzuur en kalium. Melkzuren (rechtsdraaiend), kiezel, calcium, ijzer, fosfor, mangaan, vitamine B, immunoglobulines, magnesium, proteïnen en orootzuur.

Molkosan is lactose- en suikervrij en caloriearm.

A.Vogel Molkosan fruit
Deze variant bevat naast de 100% natuurlijke melkwei ook nog fruit. De ingrediënten van Molkosan fruit zijn : gefermenteerd melkweiconcentraat, water, kaliumcitraat, zwarte aroniabesconcentraat, calciumlactaat, natuurlijk granaatappelaroma, granaatappelconcentraat, appelzuur, natuurlijk vanillearoma, kaliumsorbaat, steviolglycosiden.

Molkosan Fruit is lactosevrij.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “A.Vogel Molkosan” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *